Make Up

7 trucuri de makeup pentru a-ti sfida varsta!

Afla care sunt produsele de machiaj pe care trebuie sa le alegi daca vrei sa ai un look fresh!

Evitata de persoanele care nu stiu sa o aplice si in special de cele cu un ten matur sau imbatranit, rutina de makeup cunoaste de multe ori o pozitie controversata. Pentru a o aduce din extrema “machiajul imi imbatraneste tenul” la statutul de best friend, ai nevoie de cateva tips-uri valoroase.

 

Stii deja ca odata cu inaintarea in varsta, tenul isi pierde elasticitatea, stralucirea si pigmentii, devenind pal si tern. Apar liniile fine si ridurile, pielea se lasa (in special a pleoapelor), apar petele pigmentare etc. Cu alte cuvinte, o serie de imperfectiuni care trebuie camuflate, si nu reliefate!

Iata in continuare 7 tips-uri cheie pentru a transforma machiajul in aliatul tau anti-ageing:

 

1) Blush-ul trebuie sa fie aliatul tau de nedespartit. Foloseste-l pentru a aduce un plus de prospetime si culoare in obraji. Aplicarea blushui trebuie sa fie in zona superioara a  pometilor, mai aproape de ochi, decat de gura, si trebuie continuata cu un iluminator. In contrasens, aplicarea blush-ului in apropierea gurii reprezinta o tehnica de machiaj folosita pentru a crea un look imbatranit. Pentru a crea continuitate si un plus de prospetime, poti aplica un strop de blush si in pliul pleoapelor. Top secret!

Prev1 of 7Next
Tags : beauty tips

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata