Absolut toate site-urile de dezvoltare personala iti ofera sfaturi despre fericire, iti ofera retete presupus infailibile, prietenii tai te motiveaza facand planuri si previziuni de viitor care mai de care mai irealizabile si creioneaza drumul spre fericire de parca ar fi o plimbare prin parc.

In toate povestile, exista un numitor comun, si anume acela ca fericirea e un scop catre care trebuie sa tinzi neincetat, fara sa te abati de la drum. Dar indarjirea cu care urmam acest drum ne poate face sa uitam de noi, de cine suntem, ne poate face sa uitam ca mai avem multe lucruri si momente de care sa ne bucuram pe parcurs. Angel Chernoff, life coach, ne atrage atentia asupra unor greseli pe care le facem incercand sa atingem acel nivel de fericire promis in basme, greseli care nu fac altceva decat sa ne tina, de fapt, in loc.

dont-worry-be-happy-typography-hd-wallpaper-1920x1080-2582

  1. Privim suferinta sau momentele dificile ca pe niste esecuri

Cand incercam sa atingem fericirea, orice moment inconfortabil tinde sa ni se para un esec, in timp ce aceste momente sunt de fapt etape perfect normale ale fiecarui om aflat in proces de dezvoltare personala. Mai grav este ca avem tendinta de a ne bloca in acest tip de momente si irosim timp pe care l-am putea petrece bucurandu-ne de viata si de tot ce ne ofera.

Prev1 of 7Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata