Traim intr-o perioada in care cariera ocupa locul fruntas pe lista noastra de prioritati. Implicit, goana dupa promovare ne macina si facem tot posibilul sa ne depasim limitele si sa ne impresionam sefii pentru a-i convinge ca noi suntem alegerea potrivita pentru o promovare. Dar daca muncind si demonstrand prea multe, de fapt gresim si ne punem singuri bete in roate?

Iata sapte greseli pe care le facem fara sa ne dam seama atunci cand incercam sa obtinem o promovare si sa urcam pe scara ierarhica in companie.

  1. Multitaskingul – cu cat ne ocupam timpul cu mai multe sarcini pe care le derulam in acelasi timp cu atat suntem mai predispusi sa facem mai multe greseli. Reevalueaza-ti lista de taskuri in fiecare zi si asigura-te ca nu ti-ai propus prea multe.
  2. Iei notite in format electronic. Stim ca traim in era tehnologiei, dar cand iti faci lista de sarcini este mai bine sa o scrii old-school, cu pixul pe hartie pentru ca asa te vei organiza si vei retine informatia mai bine.
  3. Faci prea multe. Daca livrezi la finalul proiectului mai mult decat ti s-a cerut asta nu inseamna ca vei fi apreciata. Este posibil ca seful tau sa se intrebe daca nu cumva ai probleme in a intelege taskurile pe care ti le transmite
  4. Vii cu idei direct la sef. Nu este un lucru rau sa iti doresti sa prospere compania, iar ideile tale sunt bune, dar poate ar fi indicat sa demonstrezi ca stii sa lucrezi si in echipa, daca jobul tau implica asta.
  5. Nu critici. Daca nu critici si esti un simplu Yesman, nu prea vei fi vazuta cu ochi buni. De obicei critica este constructiva si poate cizela o idee, sau poate naste altele noi, mult mai bine. Nu iti fie teama sa iti spui parerea sincera.
  6. Nu socializezi. Daca nu esti implicata si nu socializezi cu colegii tai s-ar putea sa ai problemele. Lumea va crede ca nu stii sa te integrezi si sa te faci placuta si nu contribui la atmosfera normala a biroului in care lucrezi.
  7. Nu te relaxezi. Orice angajat are dreptul la pauze. Daca nu te vei opri din lucru din timp in timp ca sa iti tragi sufletul si sa iti reincarci bateriile, vei ajunge la epuizare si iti va scadea productivitatea in timp record

abstract-anime-free-ps3-wallpaper-1080p-83-1

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata