Unghiile sunt foarte importante cand vine vorba despre imaginea unei persoane si tocmai de aceea trebuie sa acordam importanta acestui aspect. Daca tot ne preocupam de parul si de pielea noastra, cat timp ar trebui sa ne ia ca sa mai insistam si pe partea de unghii? Pana la urma, nimic nu se compara cu niste maini frumoase si ingrijite, cu niste unghii tari ca piatra, frumos aranjate, nu-i asa?

In continuare iti prezentam 6 trucuri pentru niste unghii de invidiat:

  1. Inceteaza sa-ti rozi unghiile

Daca esti una dintre acele persoane care are tendinta sa isi roada unghiile atunci cand e nervoasa, ori pur si simplu din reflex, trebuie sa te opresti acum! Este dificil, insa, exista modalitati prin care te poti dezvata de acest tic.

  1. Pune-ti manusi de curatat

Chiar daca poate iti este greu sa folosesti manusi de curatat atunci cand speli vase, stergi praful sau geamurile, trebuie insisti si sa te educi in acest fel. Produsele de curatat nu pot decat sa inmoaie si sa atace unghiile. De asemenea, acestea se pot rupe foarte usor in orice proces de curatenie prin casa.

  1. Maseaza-ti unghiile cu ulei de masline

Amesteca niste ulei de masline cu niste zeama de la o lamaie si maseaza-ti unghiile ori de cate ori ai ocazia. La fel sa faci si seara inainte de culcare. Vei observa efecte uimitoare, in care unghiile tare vor deveni mai catifelate si mai lucitoare.

  1. Cand le pilesti unghiile, fa-o intr-o singura directie

Chiar daca ti se va parea ciudat si poate greu sa te obisnuiesti, cel mai bine este ca unghiile sa fie pilite intr-o singura directie. In felul acesta, eviti ruperea si despicarea lor.

  1. Hidrateaza-le

De fiecare data cand te dai cu crema pentru fata sau corp, ai grija si de unghiile tale. Cele mai bune creme pentru unghii sunt cele care au vitamina E.

  1. Lasa-ti unghiile sa respire

Chiar daca iti place mai mult cum arata cu oja deasupra, mai lasa-le din cand in cand si naturale. Acestea au nevoie sa fie in starea lor actuala, pentru a se putea regenera frumos si cum trebuie.

Sursa foto: thelittlehouseofbeauty.co.nz

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata