Calcarea unei camasi cu ajutorul unui aparat de calcat vertical cu abur iti permite sa elimini rapid si usor cutele acesteia fara sa depinzi de o masa de calcat sau sa fie nevoie sa iti faci griji in legatura cu procesul de calcare cu un fier de calcat obisnuit.

Philips, unul dintre liderii globali pe piata electronicelor si electrocasnicelor, dezvolta in mod constant solutii inovatoare, concepute cu grija pentru a satisface nevoile consumaorilor casnici si profesionali.

13090402_10207685383045676_2012987099_n

Astfel, aparatul de calcat vertical cu abur de la Philips este un exemplu de aparat care respecta toate regulile atunci cand vine vorba de calcatul hainelor, in special in cazul materialelor delicate precum matasea sau lana.

Beneficiind de tehnologia OptimalTemp, acest aparat cu abur poate fi folosit in siguranta chiar si pe cele mai pretentioase textile pentru ca elimina riscul de supraincalzire sau de ardere a materialului.

In plus, Philips iti pune la dispozitie si varianta compacta a aparatului vertical de calcat cu abur, aparatul CompactTouch , conceput special pentru a combina performanta puternica a aburului cu designul compact, astfel incat sa-ti improspatezi hainele fara a depune efort.

Iata cativa pasi simpli care te vor ajuta sa elimini cutele neplacute de pe camasi in doi timpi si trei miscari. Ulterior, poti folosi aceeasi tehnica pentru oricare dintre hainele tale preferate.

Pasul 1

Regleaza aparatul de calcat vertical cu abur conform instructiunilor primite de la producator.
Unele modele au indicatii speciale in ceea ce priveste alimentarea cu apa a rezervorului, pornirea aparatului sau incalzirea acestuia.

Pasul 2

Pune camasa pe un umeras si aseaza-l intr-un loc in care sa te poti misca cu usurinta in ambele directii pentru a acoperi toata suprafata camasii. Asigura-te ca ai incheiat toti nasturii camasii inainte sa treci la calcatul propriu-zis.

Pasul 3

Incepe prin a aplica jetul de abur pe partea din fata a camasii. Cele mai multe aparate de calcat vertical cu abur au un furtun cu cap de abur atasat sau insusi aparatul este un dispozitiv portabil cu cap de mici dimensiuni care permite eliberarea aburului pe material in timp ce il tii in mana. Capul care degaja aburul trebuie sa fie in contact cu materialul pe tot procesul de calcare a camasii.

Pasul 4

Directioneaza aparatul vertical cu abur pornind de sus catre partea inferioara a camasii. Incepe cu gulerul si intinde cu mana materialul pe tot parcursul calcarii acestuia. Continua usor spre restul camasii. Pentru cute persistente, manuieste aparatul vertical cu abur foarte incet in zona respectiva. Ar putea fi nevoie sa revii asupra zonei cutate pentru a o netezi in totalitate.

Pasul 5

Repeta intregul proces, realizand linii verticale, pana ce intreaga suprafata a fetei camasii a fost netezita. Intoarce camasa si repeta procesul pe intreg spatele camasii.

Pasul 6

Lasa camasa pe umeras pentru inca 10-15 minute pentru a se raci, inainte sa o asezi in dulap.

Atentie!

Fii vigilent atunci cand folosesti aparatul vertical de calcat cu abur. Acesta este extrem de fierbinte si poate cauza arsuri severe. Unele modele vin cu manusi speciale pentru a fi purtate pe intreaga perioada a utilizarii aparatului.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata