Designer si fashion icon, Victoria Beckham are un stil personal inconfundabil. Fustele creion, hainele care urmeaza linia corpului, jocuri subtile de nuante РVictoria a evoluat de la imaginea sa din trupa Spice Girls, la cea demna de o lady fashionable britanica.

Iata in continuare 5 sugestii de stil cu care Victoria a reusit sa fie intotdeauna o aparitie speciala:

1. Nu subestima valoarea estetica a unei malete – Ermetica si prea putin sexy, cam acestea sunt cuvintele cu care asociezi de regula o helanca. E cazul sa iti schimbi parerea – Victoria Beckham o mixeaza cu fuste edgy, pantaloni din piele sau paltoane de casmir cu design extravagant, iar acest lucru nu trece neobservat.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

2. Pantalonii largi nu se demodeaza niciodata – Indiferent de ce ar spune mai-marii modei si de ce se vede pe podiumuri, anumite item-uri sunt revitalizate de vedetele care se concentreaza asupra lor. Din aparitiile sale publice, ne-am dat seama deja ca din garderoba Victoriei fac parte jeansii evazati si pantalonii clasici largi si ca lucrul acesta nu se va schimba prea curand.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

3. Geanta este o declaratie de stil. Foloseste-o! – Ca sa fie un plus al tinutei, nu trebuie neaparat ca geanta ta sa fie Louis Vuitton sau Hermes. Ce conteaza insa cu adevarat este materialul din care este facuta si modul in care arata insertiile si cusaturile. Investeste in modele clasice daca nu esti sigura pe tine si nu te afisa sub nicio forma cu genti care par facute cu ochii inchisi.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

4. Exagereaza sau du-te acasa – Intelegerea propriului corp si a personalitatii tale se traduce stilistic prin puterea si placerea de a-ti asuma anumite riscuri vestimentare: culori tari, croieli indraznete, haine cu un twist special. Retine ca fara a exersa aceasta calitate, nu poti ajunge sa stapanesti arta detaliilor care te vor face speciala.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

5. Detaliile ajung sa te reprezinte РNu neglija niciodata importanta detaliilor si a accesoriilor. Include-le in toate tinutele tale, in mod constant, pe cele care iti plac. Fie ca este vorba de un inel vintage, de un colier statement sau de un cardigan crosetat, ele pot deveni o marca personala.

Sursa; Pinterest.com
Sursa; Pinterest.com

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata