Vine vacanta, asa ca avem timp sa ajungem din nou la zi cu serialele noastre preferate. La o scurta interogare prin propriul nostru birou am descoperit ca toti ne uitam, fara exceptie, la cel putin un serial in care actiunea se petrece 90% din timp intr-un loc de munca.

Asadar, am decis sa adunam la un loc serialele pe care le urmarim si sa le recomandam si celor care nu stiu la ce sa se uite in saptamanile libere de sarbatori.

The Office
The Office
  1. The Office

The Office este un serial tipic american, tocmai pentru ca este o adaptare a unei serii britanice cu acelasi nume. Gata, sa nu fim rai. The Office, cu Steve Carell in rolul principal este o comedie usoara, dar cu foarte mult lipici pentru ca suprinde foarte bine tipologiile umane adesea intalnite in orice birou, cu problemele specifice.

The Newsroom
The Newsroom
  1. The Newsroom

De la comedie la drama. The Newsroom este un must-see pentru orice jurnalist sau om de media. Serialul scris de Sorkin este o drama politica in care se dezvolta destinele angajatilor unui post national de televiziune din Statele Unite ale Americii. Daca nu ati dat play pana acum, va recomandam sa o faceti.

30 Rock
30 Rock
  1. 30 Rock

30Rock este un sitcom american creat de Tina Fey in care Alec Baldwin detine rolul principal. Scenariul este creionat in jurul structurii corporatiste a canalului TV NBC, amplificand situatii reale cu ajutorul comicului de situatie si de personaj.

Parks and Recreation
Parks and Recreation
  1. Parks and Recreation

Amy Poehler este personajul principal al acestui serial despre viata intr-un birou banal din Indiana. Serialul este similar cu The Office. Il recomandam pentru cei pasionati de filmarile single-camera, tip documentar.

Mad Men
Mad Men
  1. Mad Men

15 premii Emmy si 4 Globuri de Aur. Mai avem nevoie de alte motive pentru a ne uita la Mad Men. Suntem constienti ca probabil sunt putini cei care inca nu l-au vazut, insa, daca sunt pe aici si ne citesc atunci le recomandam sa ii dea o sansa. Lumea advertisingului de la finele anilor 60, inceputurile reclamelor televizate, emanciparea femeilor si jocurile de putere sunt excelent redate in aceasta productie.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata