Vine, vine, vine… weekendul! Stiu ca nu ne credeti inca, dar am trecut de jumatatea saptamanii si avem si cateva recomandari de evenimente pe care nu le puteti rata.

ev1

In perioada 13 – 16 noiembrie, la Cinema Elvira Popescu are loc prima editie a festivalului de film UrbanEye, singurul festival din Romania care promoveaza discutia despre mediul construit si viata urbana prin intermediul filmului.

Vineri,14 noiembrie, in Control avem parte de fantezii electro-ritmice frantuzesti. Grupul francez AlgorRythmik, cunoscut pentru prestatiile live teatrale pline de originalitate, vine in premiera la Bucuresti. Vor mai urca pe scena indragitul DJ si producator timisorean K-lu si Intrinsec.

ev2

Sambata, 15 noiembrie, Suie Paparude, raku , Gojira & Planet H, AFO, Flou Rege, Yelllow, Power Pe Vinil alaturi de invitatii lui, dar si alti artisti surpriza vor veni la party-ul SONOR.

Tot sambata acesta se inaugureaza patinoarul din Promenada. Sezonul rece a venit mai rapid in cel mai nou centru comercial din Bucuresti, asa ca daca aveti chef de patine stiti unde sa va duceti.

ev3

Ultimul eveniment recomandat, dar sigur nu cel din urma, este Yard Sale-ul de la Dianei 4 care are loc tot weekendul. Cu lucruri vechi pe
ntru unii, noi pentru altii si o gramada de povesti, targul ne asteapta sa descoperim amintiri si povesti.

Aflati mai multe detalii pe Getlokal.ro.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata