Planificarea unui concediu este treaba serioasa, nu gluma. Noi ne-am gandit ca in 2015 sa mergem nu in unul, ci in cinci concedii, sis a participam la festivalurile mari de muzica din Europa. Probabil nu vom reusi aceasta performanta insa la cel putin doua ne vom da check-in. Iata cinci recomandari de festivaluri la care trebuie sa ajungeti macar o data pentru experiente de neuitat.

Sziget Festival (Budapesta)  Sursa: szigetfestival.com
Sziget Festival (Budapesta)
Sursa: szigetfestival.com
  1. Sziget Festival – 7-17 august 2015

In 2015, intre 7 si 17 august, Budapesta va asteapta din nou sa o vizitati timp de cel putin o saptamana pentru a lua parte la Sziget festival, un eveniment urias cu o traditie de peste 20 de ani. Biletele pentru anul acesta sunt deja puse in vanzare. Un bilet pentru 5 zile de festival costa 189 euro, iar un full pass 219 euro. Grabiti-va, se epuizeaza repede/

Glastonbury Festival  Foto: Andrew Allcock/glastonburifestivals.co.uk
Glastonbury Festival
Foto: Andrew Allcock/glastonburifestivals.co.uk
  1. Glastonbury Festival – 24-28 iunie 2015

Acest festival nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Biletele pentru 2015 sunt deja epuizate, dar mai aveti o sansa sa cumparati altele in primavara cand se pun in vanzare biletele returnate/anulate.

Montreux Jazz Festival  Foto: montreuxjazz.com
Montreux Jazz Festival
Foto: montreuxjazz.com
  1. Montreux Jazz Festival – 3-18 iulie 2015

Goldfrapp, Chris Rhea, Ed Sheeran, Passenger, Ayo, Lykke Li, London Grammar sunt doar cateva din numele pe care le-am vazut in 2014 pe afisul acestui eveniment. Mai avem nevoie de alte argumente? Biletele pentru Montreux Jazz Festival vor fi puse in vanzare incepand cu luna aprilie a anului viitor (17 aprilie).

Exit Festival Foto: Flickr/exitfestival
Exit Festival
Foto: Flickr/exitfestival
  1. Exit Festival – 16-18 iulie 2015

Serbia este o prezenta din ce in ce mai vocala pe harta festivalurilor europene de cand gazduieste Exit Festival. Pana acum participantii i-au vazut aici pe Manic Street Preachers, Nick Cave and The Bad Seeds, Skrillex, Robert Plant, Massive Attack si multi altii. In 2014 organizatorii va asteapta la Novi Sad intre 16 si 18 iulie. Biletele costa intre 99 si 129 de euro.

Electric Castle  Foto: electriccastle.ro
Electric Castle
Foto: electriccastle.ro
  1. Electric Castle Festival – 25-28 iunie 2015

Nu puteam sa nu include si un festival din Romania in top. In 2015 Electric Castle se va afla la cea de a treia editie si va avea loc la Castelul Banffy intre 25 si 28 iunie.  Printre artistii anuntati pana acum ca fiind confirmati sunt Parov Stelar, The Cat Empire, Asian Dub Foundation si Nouvelle Vague. Biletele costa intre 64 si 194 lei.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata