Fie ploaie, fie vant, vine weekendul si cum putem sa-l asteptam altfel decat cu recomandări de evenimente frumoase.

ev1

Zilele trecute s-a lansat un proiect foarte fain despre care ar trebui sa stiti cu totii. La metrou, mai exact la Piata Unirii 1, ne asteaptă o galerie foto cu 98 de catei care isi cauta stapani. Suntem invitati, asadar, sa mergem sa ne bucuram de expozitie si sa adoptam unul dintre cateii fotografiati.

ev2

Pe 23 octombrie s-a dat startul !MPRO – Festivalul National de Improvizatie. Cu spectacole multe, zambete si mai multe – totul timp de 10 zile.

Tot pe 23 a inceput si Choco Fest, un festival delicios, cu multă ciocolata si alte bunatati dulci. Toate ca la mama acasa. Evenimentul are loc la Sun Plaza.

ev4

Cele mai asteptate filme de peste an vin in premiera la Bucuresti, intre 24 si 30 octombrie, la Cinema Studio, Cinema Patria si Elvira Popescu, in cadrul Les Films de Cannes à Bucarest. Asadar, dragi cinefili, stiti unde trebuie sa ajungeti in acest final de saptamana pentru cele mai bune filme.

Ultimul eveniment recomandat, dar nu cel din urmă, este cel de sambata, de la Alandala. Avem Garage Sale de toamna. Ne așteapta o gramada de lucruri, de la mobila, la obiecte vintage, haine, echipamente, lucruri hand-made, bijuterii, tablouri sau desene.

Cititi despre mai multe evenimente pe Getlokal.ro. 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata