Cand vorbim de dezvoltare personala ne vin in minte tot felul de cursuri, traininguri, time management etc. Perfect adevarat, insa, schimbarea si evolutia pe plan personal au la baza lucruri mult mai simple si mai usor de pus in practica. Nu trebuie sa cheltuim, sau sa ne planificam activitati extra in exces pentru a deveni mai buni. Schimbarea incepe in noi. Iata 16 sfaturi pentru o viata mai buna

1802993

1. Fii tu insuti

Desi pare un cliseu deja, adevarul este ca, e cel mai important lucru in a te dezvolta corect si armonios. Nu ai nevoie sa fii replica nimanui. Ai nevoie sa inveti sa te accepti asa cum esti si sa construiesti pornind de la premise reale.

2. Nu te opri

Extinde-ti orizonturile, invata constant, perfectioneaza. Cu cat ajungi mai sus cu atat orizonturile se deschid mai mult. Cunoasterea este esentiala.

3. Citeste

Omul cat traieste invata, spune un proverb romanesc. Cel mai usor invata citind. Cand lecturezi in mod constant iti dezvolti abilitatile de retinere a informatiei, capeti noi perspective asupra problemelor si iti sporesti capacitatea de analiza.

4. Fa ce iti place

Este important sa ai un job care te face sa te simti implinit, sa lucrezi cu drag si sa te bucuri de succes. De asemenea, este important sa nu iti neglijezi hobby-urile si sa le practici cat de des iti permite timpul.

Prev1 of 4Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata