Intr-o lume impartita din ce in ce mai mult intre cele doua tabere de sustinatori ai comunitatii LGBT si activistii care si-ar dori excluderea acestora din societate exista si o categorie de persoane care sunt atat sustinute cat si atacate in egala masura de toate celelalte: persoanele bisexuale.

Care este solutia pentru aceasta problema? Simplu. Huffington Post considera ca cel mai simplu mod de a porni pe drumul spre solutionare este cresterea gradului de awareness si a vizibilitatii persoanelor cu aceasta orientare sexuala pentru a putea fi intelesi si acceptati.

Iata 15 celebritati care si-a declarat in mod public bisexuale si nu se tem sa sustina acest lucru in public, atrangand atentia asupra problemelor cu care se confrunta persoanele care nu sunt straight.

Megan Fox Sursa: youtube.com
Megan Fox
Sursa: youtube.com

Megan Fox – intr-un interviu acordat revistei Esquire in 2011 Megan Fox a declarat ca din punctul sau de vedere toate persoanele se nasc bisexuale si apoi fac alegeri la nivelul subconstientului, influentati de presiunile sociale.

Prev1 of 15Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata