Dungile sunt si vor ramane un subiect despre care fiecare stie altceva. Daca esti plinuta nu purta dungi orizontale, nici daca esti scunda. Daca esti inalta nu purta dungi verticale. Dungile in diagonala cu siguranta fac si ele altceva pentru fiecare in parte.

Lucrurile sunt simplu de memorat: dungile orizontale sunt potrivite pentru orice tip de silueta cu cateva mentiuni. Daca sunteti mai plinuta alegeti o rochie cu dunga lata in talie, dunga preferabil sa fie in culoarea mai inchisa, iar restul dungilor trebuie sa fie mai late decat cea care va marcheaza talia.

Dungile verticale se potrivesc si ele pentru ambele tipuri de siluete, doar tineti cont ca daca scopul vostru este sa pacaliti privitorul cu cativa centimetri in minus dungile trebuie sa fie subtiri spre interior si mai late spre exterior. pantalonii in dungi dau iluzia unui trup mai lung, aveti grija ca dungile inchise la culoare sa fie mai subtiri si, daca sunteti mica de inaltime, alegeti un pantalon drept, nu evazat.

Dungile diagonale la randul lor “slabesc” persoana care le poarta, aveti insa grija la lungimea rochiei, fustei sau pantalonilor. Iata mai jos cateva exemple de tinute cu dungi.

Prev1 of 15Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata