Anul 2014 se incheie asa ca a sosit vremea bilanturilor. La categoria “seriale” in ultimele 12 luni am avut parte de cateva premiere chiar foarte reusite. Am facut o lista succinta cu 11 dintre acestea. Va asteptam sa ne spuneti parerea despre ele in comentarii, daca le-ati urmarit sau , daca nu, pe care dintre acestea le aveti pe watchlist pentru anul ce urmeaza.

How To Get Away With Murder

1.     How to Get Away with Murder

Un grup de studenti ambitiosi si profesoroara lor de drept, o avocata indestructibila sunt implicate intr-un scenario alambicat de crima care le schimba vietile.

How To Get Away With Murder

2.      Permanent Roommates

Doi tineri care si-au inceput relatia la distanta si au reusit sa o mentina vie timp de trei ani isi planifica nunta si se trezesc fata in fata cu decizia de a isi petrece toata viata impreuna.

True Detective

3.      True Detective 

Vietile a doi detective, Rust Cohle si Martin Hart se intrepatrund intr-o vanatoare pe urmele unui criminal in serie, goana care tine de 17 ani.

Last Week Tonight with John Oliver

4.      Last Week Tonight with John Oliver

Fostul corespondent Daily Show, John Oliver este gazda unui serial saptamanal de satira care te va tine cu gura pana la urechi in fiecare episod.

The Librarians

5.      The Librarians

In acest serial un grup de bibliotecari pornesc intr-o Aventura cu scopul de a salva cateva antichitati foarte valoroase si pline de mister.

Penny Dreadful

6.      Penny Dreadful

Exploratorul Sir Malcolm Murray, pistolarul american Ethan Chandler si alte personaje interesante se unesc pentru a lupta impotriva unor fenomene supranaturale care au loc in Londra epocii victoriene.

Helix

7.      Helix

O echipa de oameni de stiinta sunt pusi intr-o situatie de viata si de moarte, odata ce sunt trimisi in regiunea arctica pentru a investiga cee ace pare a fi o epidemie periculoasa.

The Leftovers

8.      The Leftovers

Actiunea serialului se contureaza in jurul unei disparitii misterioase a 100 de oameni din Mapleton. Cei ramasi trebuie sa reconstruiasca totul din nimic.

Selfie

9.      Selfie

Dup ace a cazut victima unui viral rusinos, o tanara de 20 de ani ii angajeaza pe cei mai buni oameni din marketing pentru a-i reconstrui imaginea.

Silicon Valley

10.  Silicon Valley

In goana nebuna din Sillicon Valley, oameni cei mai calificati pentru a ajunge sa aiba succes au cele mai mari probleme in a administra acest succes. Serialul este o comedie bazata pe experienta reala a unui inginer care a lucrat in Sillicon Valley la finele anilor 1980.

The 100

11.  The 100

La 97 de ani dupa un razboi nuclear care a distrus civilizatia, 100 de prizonieri sunt trimisi de pe nava unde se refugiasera supravietuitorii, inapoi pe pamant pentru a putea vedea daca terra este un loc sigur pentru locuit.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata