Suntem sufocati zilnic cu retete de time management, de project management, sfaturi pentru vorbit in public, tips despre cum sa avansezi in cariera si multe multe alte informatii de care este bine sa tinem cont la locul de munca.

Dar cum reusim sa ne transformam locul de munca intr-o cariera stabila, care sa se pozitioneze pe un drum ascendent inca de la inceput, urmarind cateva principii de baza, ne invata forbes.com.

1568458

  1. Intodeauna sa fii recunoscator. Daca cinvea ti-a facut un bine, atunci nu uita sa ii multumesti. Trimite-i un e-mail, cateva cuvinte, un multumesc sincer si raspicat. Conteaza foarte mult in stabilirea si mentinerea unei relatii de incredere cu colegii si superiorii tai.
  2. Totul trece.Nu exista un adevar mai mare. Orice perioada, grea, usoara, fericita, plina de succes, va trece si tu vei evolua. Fii recunoscator cand lucrurile merg bine si pregateste-te pentru vremurile mai grele pe care le vei depasi cu succes si determinare, nu inecandu-te in ele.
  3. Nu te astepta ca altii sa iti sustina cauzele sau sa ia decizii in locul tau. Chiar daca exista oameni care vor sa te ajute si care iti vor binele, nimeni nu te cunoaste mai bine decat te cunosti tu pe tine insuti. Tu esti cel care isi construieste propriul noroc si drum in viata.
  4. Mentine o reputatie buna. Lasa loc de buna ziua, chiar daca ai plecat de la un job unde lucrurile mergeau foarte rau pentru tine. Pastreaza legatura cu oamenii pentru ca nu stii niciodata cand drumurile voastre se vor reintalni.
Prev1 of 3Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata