L-a interpretat pe Loki in blockbuster-ul “Thor” si pe sublimul nepasator Freddie in “The Deep Blue Sea” si de fiecare data a reusit sa dea personajelor sale acea nota de eleganta pe care numai actorii de teatru o pot avea. Vorbim, bineinteles, de Tom Hiddleston, actorul englez absolvent de Cambridge si al renumitei Royal Academy of Dramatic Arts.

Discret, dar foarte “down to earth” si cu o doza buna de carisma, Hiddleston a reusit in scurt timp de la debutul sau pe marile ecrane sa aiba o multime de admiratori. Aparitiile sale publice sunt caracterizate de costume croite impecabil (mentionam doar costumul Armani de la premiile “Men of the Year” din 2013 in care a atras toate privirile) sau de combinatii casual-chic care i se potrivesc ca o manusa.

Tom Hiddleston a fost inclusiv imaginea pentru campaniile unor branduri renumite – Calvin Klein, Raplh Lauren sau Louis Vuitton. Modul in care reuseste sa poarte haine smart intr-un mod cat mai casual il face apreciat de stilisti si il apropie de public. Niciodata pretios ca atitudine, dar mereu perfect accesorizat, Hiddleston face parte dintre actorii noului val al carui stil merita urmarit cu atentie.

Prev1 of 11Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata