Bocancii sunt unul din item-urile definitorii ale tinutelor masculine de sezon. Cat mai interesanti, cat mai edgy, cat mai masculini. Daca primavra sau vara incaltamintea barbateasca este mai soft si nuantele sale aluneca in pastel, sezonul rece este ideal pentru cut-uri grunge si talpi masive.

David Beckham, cu o superba pereche de ghete patinate si aspect uzat

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Combina-i cu incredere cu cardigane groase, oversized sau fit, cu jeansi inchisi la culoare si sosete in culori tari. O pereche de ghete din piele frumos tabacita, in degradeuri sau cu incrustatii de cusatura, pot fi inclusi cu succes intr-o tinuta business casual, cu care sa mergi la birou.

Sfatul Instaglam este sa nu te limitezi niciodata la o singura pereche de ghete pentru un sezon. Incearca sa ai minim 3 perechi pe care sa iti construiesti look-ul de iarna: unele mai fine, cu toc putin definit, de culoare maron sau crem, pentru iesiri in oras sau intalniri business related, o pereche de bocanci army, cu caramb inalt si look fioros, pentru club sau tinute deosebite si o pereche de ghete casual, pe care sa le porti cu jeansi si pulovere largi.

Un alt sfat este sa te feresti de ghetele cu fermoar. Dau aceea senzatie neplacuta de “facilitate” care nu se potriveste deloc cu o atitudine masculina. Cauta mereu bocanci cu sireturi!

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com/ Model de ghete
Prev1 of 16Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata